Om oss

Om oss

Bergviken Fastighetsvärdering har ett tydligt mål – att leverera oberoende marknadsvärderingar samt kvalificerad och långsiktigt hållbar rådgivning inom fastighetsrelaterade frågor. Samtliga uppdrag utförs av Samhällsbyggarna auktoriserade fastighetsvärderare med välgrundad kunskap om fastighetsmarknaden, god lokalkännedom och omfattande branscherfarenhet.  

Vårt marknadsområde omfattar hela Skåne. En arbetsvecka kan bjuda på en resa från Helsingborg i norr till Trelleborg i syd och däremellan en tur från Malmö i väst till Simrishamn i öst. Detta borgar för mycket god kännedom om fastighetsmarknaden i Skåne – samtidigt som vi får tillfälle att njuta av vårt vackra landskap!

Bolagets grundare, Mattias Bergviken, har gedigen erfarenhet inom såväl fastighetsvärdering som fastighetsbranschen i stort. Mattias är av Samhällsbyggarna auktoriserad fastighetsvärderare, av Boverket certifierad intygsgivare för bostadsrättsföreningar samt av Fastighetsmäklarinspektionen registrerad fastighetsmäklare med särskild registrering för hyresförmedling. Sedan år 2013 har Mattias varit verksam som fastighetsvärderare i Skåne men har tidigare arbetslivserfarenhet som fastighetsmäklare i Höllviken och affärsutvecklare på ett större fastighetsbolag i Malmö. Han har även varit ansvarig lärare vid Malmö universitet i kurser avseende Fastighetsmarknad & Värdering, Upphandling och Kommersiella Fastigheter.

Vi är medlem i: